Honda’dan off-road yetenekli Scramble: Honda six50 konsept.

Eicma Motosiklet Fuarı sırasında tanıtılan Honda’nın scrambler ve cafe racer konseplerinden Honda six50 konseptine, CB4’ün off-road versiyonu diyebiliriz. six50, Honda CB650F platformu ile yaratılmış yeni konseptlerden biri. Scramble konseptine benzeyen tasarımı şimdiden sosyal medyada popüler olmaya başladı bile, bu popülerlik bu kategoride de yeni girişimlere sebep olacak gibi. Kararlı, modern ve özgün yaratılmış bu tasarım CB4 konsepti ile de kardeş gözüküyor.
MotoEtkinlik.com olarak six50 konseptini incelediğimizde Honda’nın bu modelin son derece pratik bir motosiklet olmasına özen göstererek sonradan yapılmak istenen kişiselleştirme çalışmaları için açık bıraktığını söyleyebiliriz. Yani bu motosikleti satın alan biri: “Ben şurasını beğenmedim, şöyle olsa daha iyi olurdu” deyip kendi zevkine göre bazı değişiklikleri kolayca yapabilir. Sele, çamurluklar, kuyruk gibi ekipmanlar bu iş için çok uygun ama motosikletin bu haline kıyabilmek de ayrı bir cesaret istiyor tabi.

Avrupa’da bazı meslektaşlarımız bu motosiklet hakkında “CB650F gibi ruhsuz” olduğu düşüncesindeler ancak test edilmeden kesin bir yargıya varmak bizce pek doğru değil. Zira Honda bu karenajın altında bizlere yeni sürprizler sunmuş bile olabilir.
Motosiklet dünyasından en yeni videolar için TIKLAYIN!
En Yeni Motosiklet Modelleri İçin Tıklayın!
Dikkat: www.MotoEtkinlik.com adresinde yayınlanan yazınların telif hakları MotoEtkinlik.com’a aittir! Bu yazınların izinsiz ve kaynak: www.motoetkinlik.com şeklinde belirtilmeden kullanılması yasaktır!
Yarış Dünyasından Son Haberler için Tıklayın!